top of page
sälja omsorgsbolag, sälja vårdbolag, förvärva omsorgsbolag

Förvärva vård- och omsorgsbolag

Om du överväger att förvärva ett vårdbolag eller omsorgsbolag, är vi här för att stödja dig. Som Sveriges främsta företagsmäklare inom vård- och omsorgssektorn, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både säljare och köpare. Med allt från nystartade bolag till stora, etablerade verksamheter i vårt utbud, har vi alternativ som passar alla behov och ambitionsnivåer.

företagsmäklare

Vad vi erbjuder

Vi tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud, från förberedande rådgivning till den slutliga överlåtelsen. Oavsett om du är intresserad av ett företag med endast IVO-tillstånd och inga kundavtal eller ett stort och väletablerat vårdbolag, kan vi hjälpa dig genom hela förvärvsprocessen.

Professionellt förvärv av vård- och omsorgsbolag

Vi är specialister på företagsförmedling och förvärv inom vårdbolag och omsorgsföretag. Vår omfattande erfarenhet och vårt engagemang säkerställer framgångsrika affärslösningar. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan underlätta ditt förvärv och maximera värdet på din investering.

Vår expertis

Vårt team består av erfarna entreprenörer och specialister som tidigare har drivit vård- och omsorgsbolag. Denna bakgrund ger oss en unik insikt i sektorns utmaningar och möjligheter, vilket gör oss särskilt kvalificerade att stödja dina affärer.

Kontakta oss

Är du redo att utforska möjligheter inom vård- och omsorgssektorn? Kontakta Din Företagsmäklare idag för att börja din resa mot ett framgångsrikt förvärv.

Varför välja oss?

​Vår förmåga att erbjuda anpassade lösningar och vår omfattande kundnöjdhet gör oss till en ledande aktör inom sektorn. Vi bryter konventionella normer och fokuserar på att uppnå de bästa möjliga resultaten för våra klienter, från enskilda entreprenörer till stora investerare.
 

företagsmäklare vård och omsorg

Förvärvsprocessen: Steg för steg

1. Sekretessavtal - För att skydda konfidentiell information.
2. Bolagspresentation - Vi presenterar företagets värde och potential baserat på ett grundligt informationsmemorandum.
3. Skriftligt bud - Du lägger ett formellt erbjudande.
4. Due diligence - En noggrann genomgång av företagets finanser och verksamheter.
5. Köpeavtal - Vi förbereder och granskar alla juridiska dokument.
6. Signering och överlåtelse - Avslutar affären och överför ägarskapet.

bottom of page