top of page
företagsmäklare

Din Företagsmäklare i Malmö

Välkommen till Din Företagsmäklare i Malmö, där vi är ledande inom företagsförmedling för vård- och omsorgssektorn. Vår dedikation och unika positionering skapar idealiska förutsättningar för både köpare och säljare i denna dynamiska region.

företagsmäklare

Vi erbjuder

Som din företagsmäklare i Malmö erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster, från förberedande rådgivning till den slutliga överlåtelsen. Vi stöttar dig i allt från att förbereda ditt företag för försäljning till att utföra ingående marknadsanalyser.

Särskild expertis inom vård och omsorg

Vår omfattande expertis och erfarenhet inom vård- och omsorgssektorn gör oss till ditt bästa val för att sköta dina affärer med högsta professionalism. Vi förstår branschens utmaningar och använder denna insikt för att åstadkomma enastående resultat.

Anpassade strategier för Malmös dynamiska marknad 

Malmö, Sveriges tredje största stad, är känd för sin kultur, spännande mat, innovativ arkitektur och ett livligt socialt liv. Dessa attribut gör staden till en idealisk plats för affärer, och vi utnyttjar vår lokalkännedom för att maximera dina fördelar i varje transaktion.

Kontakta oss

Är du redo att påbörja processen att sälja eller förvärva ett företag inom vård- och omsorg? Kontakta Din Företagsmäklare i Malmö för ett första uppstartsmöte där vi kan utforska dina behov och hur vi kan hjälpa dig att nå dina affärsmål.

Vår närvaro i Malmö

Vi har haft förmånen att assistera vid försäljningen av flertalet bolag inom bland annat hemtjänst och äldreomsorg. Vi har även stöttat flera nystartade bolag med diverse IVO-tillstånd som blivit uppköpta av investerare och expanderande bolag.

 

Vår aktiva närvaro i denna dynamiska och växande stad fortsätter att stärka vår position som ledande företagsmäklare inom vård- och omsorgssektorn.

företagsmäklare vård och omsorg

Ingen bindning, klar prissättning

Som din företagsmäklare i Malmö har vi ett djupt förtroende för våra kunniga mäklare, vilket ger oss modet att bryta mot konventionella normer. Vi erbjuder en flexibel och tydlig affärsmodell med enkel och transparent prissättning. Med en fast förutbestämd avgift för varje objekt, är du inte bunden till några långsiktiga förpliktelser. Du har full frihet att välja den lösning som bäst passar dina behov och förutsättningar, säkerställande att du alltid får bästa möjliga service.

Processen – steg för steg

  1. Sekretessavtal - Ett avgörande första steg som skyddar alla inblandade parter.  

  2. Bolagspresentation - Vårt team genomför en grundlig granskning av ditt bolag, utarbetar ett informationsmemorandum och presenterar sedan ditt företags värde och potential för vårt omfattande nätverk.  

  3. Skriftligt bud - Steget där din affär börjar ta form.  

  4. Avsiktsförklaring - Ett ömsesidigt löfte om att fortsätta processen.  

  5. Due diligence - En detaljerad granskning av företagets verksamhet.  

  6. Köpeavtal - Förberedelser inför den slutgiltiga överenskommelsen.  

  7. Signering - Det slutliga steget där avtalet signeras och en ny fas inleds.

Hjälp för alla typer av behov

Oavsett om ditt företag behöver genomföra en inkråmsöverlåtelse, har höga krav på regelverksmässig efterlevnad, är ett konkurssbo, eller ett nystartat bolag utan kundavtal, har vi i Malmö den kunskap och erfarenhet som krävs för att ge dig det stöd du behöver. Vi anpassar våra lösningar för att möta de specifika kraven hos varje klient.

Ditt förstahandsval för företagsförsäljning och förvärv i Malmö

Som en företagsmäklare med djupa rötter och bred erfarenhet i Malmö är vi din bästa partner för att navigera i vård- och omsorgsmarknadens dynamik. Vår förmåga att anpassa oss och skapa skräddarsydda lösningar uppskattas högt av våra tidigare uppdragsgivare, vilket har resulterat i mycket fina recensioner.

bottom of page