top of page

Etablerat med flera IVO-tillstånd i stora städer

Flera

Omsättning

42 000 000

Verksamhetsbeskrivning

En framstående aktör inom hemtjänst- och omsorgssektorn är nu till försäljning.

Om Din Företagsmäklare:
Specialister på försäljning inom vård- och omsorgssektorn, Din Företagsmäklare står som den ledande mäklaren inom branschen. Genom att kombinera djupgående erfarenhet med omfattande branschkunskap, effektiviserar vi processen för att matcha säljare med rätt köpare.

Kort om Försäljningsobjektet:
Investera i ett etablerat hemtjänstbolag som nyligen utvidgat sin verksamhet genom att även erhålla tillstånd för personlig assistans.

Ett välrenommerat hemtjänstbolag med mycket stark närvaro i Norrköping och Stockholm, samt expansion i Borås. Bolaget har nyligen utvidgat sin verksamhet genom att även erhålla tillstånd för personlig assistans, vilket markerar början på en ny expansionsfas.

Med en omsättning på cirka 42 miljoner kronor under 2023 och en ambitiös målbild att nå 80 miljoner kronor inom tre år, står bolaget inför en lovande framtid. Trots betydande investeringar i linje med dess expansionsplan, uppvisar bolaget imponerande tillväxt med ökande omsättning och vinst varje månad, och levererar goda vinstmarginaler.

Denna investeringsmöjlighet erbjuder en solid grund för expansion och tillväxt inom vårdsektorn. Med en etablerad närvaro i flera nyckelregioner och ett utökat tjänsteutbud inom personlig assistans, står företaget väl rustat för framtiden.

Övrig information
Bolaget har tillstånd för personlig assistans men har primärt fokuserat på hemtjänst, vilket öppnar upp för ytterligare expansionsmöjligheter utan nuvarande kunder inom assistansen.

För mer information om bolaget, tveka inte att kontakta oss.

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Hemtjänst

42 000 000

Status

Till salu

Stad / Område

Flera städer


När du vill betala lite i taget

Finansiering via vår samarbetspartner - När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta.

Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page