top of page
Bilder - Webbsida (11).png

Tillstånd hos IVO

Vill ni bedriva verksamhet med personlig assistans enligt LSS, eller hemtjänstverksamhet enligt SoL?

Vi hjälper er med hela ansökningsprocessen för att få ett tillstånd hos Inspektionen för vård och omsorg. Vi garanterar alltid snabb och personlig service, kontakta oss idag och få ett förutbestämt pris.

Bilder - Webbsida 230304.jpg

Ledningssytem

Vi kan även bistå med att skapa, implementera och underhålla ledningssystem som är anpassad till hemtjänst- och personlig assistansverksamhet.

Vi erbjuder vår tjänst till en förutbestämd fast summa.

Fast arvode

Med vår expertis kan ni helt klart förvänta er att allting går smidigt. Vi är väl medvetna om vilka handlingar och rutiner som är nödvändiga för att bli godkända av IVO för att bedriva verksamhet med personlig assistans. Ansökningen sker hos IVO (Inspektionen för vård och omsorg), som också är dem som godkänner lämplighetsprövningen. Vid en ansökan om tillstånd debiterar IVO en fast avgift på 30.000 kronor.

Bra att känna till är att det alltid är ägarna som genomgår lämplighetsprövning och det är också dem som måste godkännas av IVO innan ni får ett utfärdat tillstånd för ert bolag. Det är alltså först efter godkännandet som ert bolag får möjligheten att bedriva verksamhet med personlig assistans. 

Vi skapar samtliga handlingar och rutiner och hjälper er från start till dess att ni får ert godkännande från IVO. Vår kompensation i arbetet fastställs genom ett fast arvode, som bestäms innan påbörjad uppdrag.

Kontaka oss

Genom rätt kompetens hjälper vi er hela vägen!

bottom of page