top of page

Hemtjänstbolag - Forma bolagets framtid

Flexibelt

Omsättning

Verksamhetsbeskrivning

Hemtjänstbolag med IVO-tillstånd till försäljning

Vi är stolta över att presentera ett ypperligt tillfälle att förvärva ett hemtjänstbolag med IVO-tillstånd. Bolaget har haft omsättning genom åren och även visat vinst. Det saknar för närvarande kunder och avtal eftersom kunder och personal har sålts till ett annat bolag som har verksamhet på samma ort. Detta innebär att bolaget saknar omsättning för år 2023.

FÖRDELAR MED DETTA FÖRVÄRV

• IVO-tillstånd: Bolaget har nödvändiga tillstånd från Inspektionen för vård och omsorg (IVO), vilket gör det redo för omedelbar verksamhet.

• Historisk lönsamhet: Bolaget har haft omsättning och visat vinst genom åren, vilket ger en solid grund att bygga vidare på.

• Inga negativa belastningar: Bolaget har inga betalningsanmärkningar, inga förelägganden eller anmärkningar hos IVO, vilket garanterar en ren historik och stabilitet.

• Flyttbart: Bolaget är flyttbart till valfri ort och adress, vilket ger flexibilitet för köparen att anpassa verksamheten efter behov.

Detta är ett unikt tillfälle för den som vill etablera sig inom hemtjänstsektorn eller expandera sin nuvarande verksamhet. Kontakta oss idag för att få mer information och diskutera hur detta bolag kan passa in i dina affärsplaner.Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Hemtjänst

-

-

Status

Till salu

Stad / Område

Flexibelt


När du vill betala lite i taget - Finansiering via vår samarbetspartner

När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta. Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page