top of page

Brett utbud av tjänster, IVO-tillstånd

Stockholm

Omsättning

9 000 000

Verksamhetsbeskrivning

SÅLD:
I slutet av februari 2024 förmedlade vi framgångsrikt försäljningen av ett välrenommerat bolag inom personlig assistans och omsorg. Efter att ha mottagit intresse från flera potentiella köpare, valde säljaren en partner som inte bara uppfyllde deras förväntningar utan också delade deras vision för bolagets framtid.

Om Din Företagsmäklare
Specialister på försäljning inom vård- och omsorgssektorn. Vi kombinerar erfarenhet och branschkunskap för att effektivt matcha säljare och köpare.

Presentation av försäljningsobjektet
Vi är stolta över att presentera ett etablerat bolag inom personlig assistans och omsorg. Med över 14 års erfarenhet i branschen, har detta bolag framgångsrikt etablerat sig som en pålitlig och respekterad aktör.

Bolaget erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive:
- Personlig assistans
- Avlösarservice
- Ledsagareservice
- Boendestöd

Med en omsättning på cirka 2,4 miljoner kronor inom assistansverksamheten och en total omsättning på cirka 9 miljoner kronor över alla tjänsteområden, visar bolaget en stark ekonomisk stabilitet och ett positivt resultat.

Engagemang och framtidsutsikter
Bolaget utmärker sig genom sitt engagemang för brukarnas trygghet och inflytande, och erbjuder skräddarsydda, personligt anpassade tjänster. Med ett IVO-tillstånd för hemtjänst har bolaget potential för betydande expansion och tillväxt inom nya områden som ännu inte utforskats.

För mer information om bolaget, tveka inte att kontakta oss.

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Personlig Assistans

9 000 000

Positivt

Status

Såld

Stad / Område

Stockholm, Sverige


När du vill betala lite i taget

Finansiering via vår samarbetspartner - När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta.

Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page