top of page

IVO & mycket god ekonomi

Göteborg

Omsättning

-

Verksamhetsbeskrivning

Såld, mars 2023.

Nu har du möjligheten att förvärva ett mycket välskött bolag där man bara på några år lyckats etablera en stark position på marknaden. Bolaget har ett mycket gott renommé då man redan från början lagt stor vikt vid att bemöta anställda, kunder och uppdragsgivare på ett ansvarsfullt och exceptionellt sätt. Uppstarten för bolaget har varit likt en framgångssaga.

På mycket kort tid har bolaget gjort sig förtjänt av 23 kunder där man utför omkring 12 000 timmar per månad. Utifrån nuvarande kundstock beräknas bolaget omsätta 47 miljoner kronor år 2022, med en vinst på omkring 2,7 miljoner kronor.

Tillståndet från IVO bekräftar att verksamheten klarar de krav som ställs för att bedriva och anordna assistans med kvalité och säkerhet. Medans kollektivavtalet med kommunal och medlemskapet hos vårdföretagarna visar på en seriös arbetsgivare. Bolagets organisation bedöms vara mycket tilltaget och samtliga anställda personer vill fortsätta sin anställning, även med en ny ägare till Bolaget.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Personlig Assistans

Positivt

Status

Såld

Stad / Område

Göteborg, Sverige

När du vill betala lite i taget - Finansiering via vår samarbetspartner

När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta. Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page