top of page

Med IVO-tillstånd, sätt er egen prägel

Flexibelt

Omsättning

-

Verksamhetsbeskrivning

April 2023: Såld
Din Företagsmäklare är stolta över att meddela att vi har genomfört en lyckad överlåtelse av ett personlig assistansbolag med IVO-tillstånd för endast vuxna. Bolaget, som grundades år 2009 har endast haft 1 till 2 kunder genom åren. Överlåtelsen genomfördes till ett förutbestämt pris och både säljare och köpare är nöjda med affären.

Som marknadsledande företagsmäklare inom vård och omsorgsbranschen säkerställde vi en korrekt överlåtelse och skapade goda relationer mellan säljare och köpare. Vår expertis är att hjälpa både säljare och köpare att uppfylla sina behov och förväntningar. Låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömföretag eller att sälja din verksamhet på ett smidigt och tryggt sätt.

Företagsinformation:

Personlig assistansbolag, med IVO-tillstånd för endast vuxna (ej för minderårig).

Information om säljaren:

Här får ni möjligheten att sätta er egen prägel på ett bolag som idag inte innehar några kunder.

Överta ett Aktiebolag med IVO-tillstånd att bedriva verksamhet med personlig assistans för vuxna, personkrets 1+2+3. Bolaget grundades år 2009 och har endast haft 1 till 2 kunder genom åren.

Ägaren avser nu att överlåta aktierna i Bolaget för 700.000 kr

Vår roll som företagsmäklare

Din Företagsmäklare är marknadsledande inom vård och omsorgsbranschen och som en opartisk mellanman säkerställer vi en korret överlåtelse. Vi är experter på att skapa goda relationer mellan intressenter och företagsledare.

Beslutet att sälja sitt företag kan ha en enorm ekonomisk och känslomässig inverkan på säljaren, därför är det extra viktigt för oss att förse våra kunder med vår expertis, samtidigt som vi givetvis uppfyller köparens behov och förväntningar.

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Personlig Assistans

Positivt

Status

Såld

Stad / Område

Flexibelt


När du vill betala lite i taget

Finansiering via vår samarbetspartner - När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta.

Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page