top of page

Med Ramavtal för Rusta och Matcha

Flexibelt

Omsättning

-

Verksamhetsbeskrivning

Unik Investeringstillfälle
Upptäck en unik möjlighet inom arbetsförmedlings-branschen! Vi presenterar ett nystartat aktiebolag med exklusivt ramavtal (med Arbetsförmedlingen) för 'Rusta och Matcha', redo för omedelbar verksamhetsstart. Perfekt för snabb expansion eller för att etablera fotfäste inom sektorn.

Geografisk Flexibilitet
Försäljningsobjektet är inte bara utrustat med viktiga licenser, utan är även flyttbart till valfri ort. En idealisk lösning för företag som vill anpassa sin närvaro geografiskt.

Perfekt Startpunkt
Detta nystartade bolag kommer utan tidigare deltagare eller omsättning, vilket erbjuder en perfekt grund för dig att bygga och skala upp verksamheten från start med din egen strategiska riktning.

Är du redan etablerad inom branschen?
Detta bolag erbjuder en fantastisk möjlighet att enkelt expandera ditt verksamhetsområde. Med alla nödvändiga tillstånd på plats, kan du direkt integrera och börja skala upp.

Kontakta oss för att utforska denna möjlighet
Vill du veta mer om detta enastående investeringstillfälle? Kontakta oss idag för att utforska hur detta bolag kan passa in i dina affärsplaner och bidra till din tillväxtstrategi.

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Rekryteringsföretag

-

Status

Till salu

Stad / Område

Flexibelt


När du vill betala lite i taget - Finansiering via vår samarbetspartner

Finansiering via vår samarbetspartner - När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta.

Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page