top of page
företagsmäklare

Välkommen till Din Företagsmäklare i Stockholm

Välkommen till din företagsmäklare i Stockholm, marknadsledande på företagsförmedling inom vård- och omsorgssektorn. Vi är unika i vår fokusering och engagemang för att skapa optimala villkor för både köpare och säljare i huvudstaden.

företagsmäklare

Komplett tjänsteutbud för varje företags behov

Som din företagsmäklare i Stockholm erbjuder vi ett omfattande utbud av tjänster, från initial rådgivning till slutlig överlåtelse. Vi hjälper dig med allt från att förbereda ditt företag för försäljning till att genomföra detaljerade marknadsanalyser.

Vår expertis inom vård och omsorg

Vår expertis och erfarenhet inom vård- och omsorgssektorn säkerställer att vi kan hantera dina affärer med den yttersta professionalismen. Vi förstår komplexiteten i branschen och använder denna kunskap för att leverera överlägsna resultat.

Anpassade strategier för Stockholm

Som experter på den lokala marknaden i Stockholm anpassar vi våra strategier för att matcha de specifika behoven hos företag som verkar här. Vi utnyttjar vår djupgående lokalkännedom för att maximera dina fördelar i varje affär. Vi har tidigare sålt bolag i centrala Stockholm samt i områden som Tyresö, Nacka, Solna, Gnesta och Östermalm. Liksom då upplever vi fortsatt en hög efterfrågan från kapitalstarka investerare som är intresserade av dessa områden.

Börja din försäljningsresa idag!

Är du redo att starta processen för att sälja eller förvärva ett företag? Kontakta din företagsmäklare i Stockholm för ett första möte där vi kan diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.. 

Testimonials och kundcase

Macorena Hemtjänsts AB: "

Robels arbete sträcker sig bortom en enskild transaktion. Han har blivit en betrodd rådgivare, inte bara för mig utan också för andra i mitt nätverk. Hans professionalism och etik har gjort honom till en respekterad mäklare i branschen."

företagsmäklare vård och omsorg

Transparenta villkor och flexibel affärsmodell

I Stockholm litar vi på vår expertis och vågar därmed ifrågasätta traditionella arbetsmetoder. Vår affärsmodell är flexibel och präglas av en tydlig och transparent prissättning. Vi tar en fast avgift för varje objekt utan krav på långsiktiga förbindelser, vilket ger dig friheten att anpassa dina val efter dina unika behov.

Hur ser processen ut, från sekretessavtal till signering?

​1. Sekretessavtal - Ett viktigt första steg som skyddar alla inblandade parter.  
2. Bolagspresentation - Vårt team genomför en grundlig genomgång av ditt bolag, skapar ett informationsmemorandum och presenterar sedan ditt företags värde och potential för vårt stora nätverk, specifikt intresserade inom vård- och omsorgsbranschen i hela Sverige.
3. Skriftligt bud - Steget där affären börjar ta form.  
4. Avsiktsförklaring - Ett ömsesidigt löfte om att fortsätta processen.  
5. Due diligence - En grundlig granskning av företagets verksamhet.  
6. Köpeavtal - Förberedelser inför den slutgiltiga överenskommelsen.  
7. Signering - Det slutliga steget där avtalet signeras och en ny era börjar.

Anpassat stöd för varierade affärsmodeller

På Din Företagsmäklare i Stockholm förstår vi att olika företag har unika behov och situationer. Oavsett om ditt företag behöver genomföra en inkråmsöverlåtelse, har höga krav på regelverksmässig efterlevnad, är ett konkurssbo, eller ett nystartat bolag utan kundavtal, har vi erfarenheten och resurserna för att bistå dig. Vårt team är specialiserat på att hantera komplexa situationer och erbjuder skräddarsydda lösningar som uppfyller de specifika kraven för varje klient.

Varför välja oss som din företagsmäklare i Stockholm?

Vårt rykte som förtroendeingivande och resultatdrivna mäklare gör oss till det självklara valet för dig som söker expertis specifikt inom vård och omsorg. Vi är kända för vår förmåga att bryta konventionella normer och leverera skräddarsydda lösningar.

bottom of page