top of page

IVO-tillstånd, över 200 kommunramavtal

Örebro

Omsättning

19 000 000

Verksamhetsbeskrivning

Familjehemsverksamhet - uppfyller kraven med godkänt IVO-tillstånd

Presentation av Din Företagsmäklare

Som en ledande företagsmäklare inom vård- och omsorgssektorn, är vi stolta att presentera en unik möjlighet att investera i Familjehemsverksamhet – en välrenommerad aktör som med en varsam hand reparerar ett barn i taget, varje dag.

Hållbar tillväxt och en solid grund för framtida framgångar

Verksamhetens framgång bygger på välutbildade familjehem och starka ramavtal med kommuner. Genom att kombinera kontinuerlig utbildning med stabila intäktsströmmar från kommunala avtal, garanterar de en hög omsorgs-standard och en pålitlig verksamhet.

Pålitlig investeringsmöjlighet

Förankrad i omfattande ramavtal och stöttad av ett kvalificerat team bestående av familjehem, psykologer och socionomer, utgör detta en kombination som innebär en stabil och säker verksamhet för ekonomisk tillväxt och socialt ansvar.

Av sekretesskäl har vi valt att inte lämna ut detaljerade uppgifter om bolaget. Om du har ytterligare frågor eller vill veta mer om försäljningsprocessen eller verksamheten, vänligen kontakta oss.

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Familjehemsverksamhet

19 000 000

Positivt

Status

Till salu

Stad / Område

Flexibelt


När du vill betala lite i taget

Finansiering via vår samarbetspartner - När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta.

Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page