top of page

Ramavtal, IVO-tillstånd & goda vinstmarginaler

Borås

Omsättning

-

Verksamhetsbeskrivning

Uppfyller kraven med godkänt IVO-tillstånd.

Vi har nöjet att presentera en familjehemsverksamhet som nu är till salu. Bolaget har tillstånd från IVO och består idag av två familjehem, varav ett i Borås och ett i Svenljunga. Tillsammans har de kapacitet för två placeringar, med möjlighet till ytterligare en placering från och med 2 november 2023. Bolaget har även en utbildad beteendevetare som arbetar som familjehemskonsulent på heltid och fungerar som föreståndare. Det finns möjlighet att förvärva bolaget med eller utan konsulten.

Båda familjehemmen har varit en del av bolaget i flera år och är lojala till verksamheten. De har även erfarenhet av att ta emot placeringar med neuropsykiatriska diagnoser, och de har visat sig vara kapabla att hantera utmanande situationer. Ett ramavtal med en kommun och goda vinstmarginaler, gör detta till en mycket attraktiv investering.

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss, så ger vi dig all information du behöver!

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Familjehemsverksamhet

Positivt

Status

Till salu

Stad / Område

Västra Götalands län, Sweden


När du vill betala lite i taget

Finansiering via vår samarbetspartner - När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta.

Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page