top of page

Grundades 1989. Redo för ytterligare expansion

Stockholm

Omsättning

90 000 000

Verksamhetsbeskrivning

Ett väletablerat familjeföretag med gott renommé - Verksamheten grundades 1989 med visionen att tillgodose kunders behov och önskemål inom bland annat hemtjänst, boendestöd, städning och andra viktiga tilläggstjänster.

Bolaget är idag verksam i Tyresö, Nacka, Solna, Stockholm stad och Gnesta.

Bolaget har erhållit en rad fina utmärkelser där dem bland annat har fått ta emot kvalitetspris kommun. Bolaget har även utsetts till Gasellföretagare av tidningen Dagens Industrin. Dessutom utsågs bolaget till årets företagare i Tyresö kommun.

Verksamheten finner sig i en stabil situation med lojal och solid kundbas som växer organiskt. För den nya ägaren finns det goda möjligheter till att expandera i fortare takt då nuvarande ägare begränsat expansion på grund av pension och tidsbrist. Därav är det möjligt att öka omsättningen ännu genom att bearbeta befintliga, samt ingå fler nya avtal med närliggande kommuner.

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Hemtjänst

90 000 000

God lönsamhet

Status

Till Salu

Stad / Område

Stockholm, Sverige


När du vill betala lite i taget

Finansiering via vår samarbetspartner - När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta.

Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page