top of page

Med IVO-tillstånd, Begärt pris 290.000 SEK

Flexibelt

Omsättning

-

Verksamhetsbeskrivning

Tillträde för ny ägare: 20 september 2023.

Framgångsrik Förmedling av Hemtjänstbolag med
IVO Tillstånd

På Din Företagsmäklare firar vi nyligen avslutade framgångar. Vi är stolta över att ha förmedlat försäljningen av ett framstående hemtjänstbolag med IVO-tillstånd, och detta till kundens förutbestämda pris. Denna framgång belyser vår position som den ledande transaktionsrådgivaren inom vård och omsorg.

Som den enda aktören inriktad uteslutande på vård- och omsorgssektorn, har vi den expertis och insikt som krävs för att uppnå optimala resultat för våra kunder. Vår dedikation till sektorn och vårt engagemang för varje kunds unika behov gör oss till det självklara valet för dem som söker en pålitlig partner inom försäljning och förvärv av vård- och omsorgsbolag.

Grattis till vår kund som nyligen fick tillträde till sitt nya hemtjänstbolag. Är du nästa? Låt oss tillsammans utforska möjligheterna för ditt bolag. Kontakta Din Företagsmäklare idag.

Mer Information och Kontakt:

Om du är intresserad av att veta mer i detalj om vår nyligen avslutade förmedling eller andra tjänster vi erbjuder, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi är här för att svara på dina frågor och vägleda dig genom varje steg av processen.

Diskretion och Sekretess

På Din Företagsmäklare värnar vi om
konfidentialiteten och professionalismen i varje
affär. Mer detaljerad information om bolaget
tillhandahålls på begäran - För att säkerställa
ömsesidig respekt för sekretess och integritet

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Hemtjänst

-

-

Status

Såld

Stad / Område

Flexibelt

När du vill betala lite i taget - Finansiering via vår samarbetspartner

När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta. Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page