top of page

IVO-tillstånd, 1 kund och redo för expansion

Jönköping

Omsättning

-

Verksamhetsbeskrivning

Såld December 2023: Etablerat Bolag inom Personlig Assistans i Jönköping.

Vi är stolta över att meddela att vi nyligen framgångsrikt har förmedlat försäljningen av ett etablerat bolag inom personlig assistans, beläget i Jönköping. Med en omsättning på 1 miljon kronor och ett robust IVO-tillstånd, har detta bolag bekräftat sin position som en pålitlig leverantör inom sin sektor.

Bolaget har fokuserat sin verksamhet kring en enskild kund för att erbjuda skräddarsydd och kvalitativ service, vilket har lagt en solid grund för framtida expansion. Denna strategi har skapat en stark bas för verksamheten och öppnat upp för möjligheter till tillväxt och utveckling under den nya ägarens ledning.

Av sekretessskäl har vi valt att inte gå ut med namnet på bolaget. Om du är nyfiken på mer information om försäljningen, eller hur vi kan bistå er i era planer, tveka inte att höra av er till oss.

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Personlig Assistans

Positivt

Status

Såld

Stad / Område

Jönköping, Sweden


När du vill betala lite i taget

Finansiering via vår samarbetspartner - När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta.

Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page