top of page

IVO-tillst. Barn & Vuxna, Ingen Oms.

Flexibelt

Omsättning

-

Verksamhetsbeskrivning

Vi är glada att kunna erbjuda en unik möjlighet för er som är intresserade av att ta ett steg in i personlig assistansbranschen eller expandera ert nuvarande utbud. Till salu är ett personlig assistansbolag med giltigt IVO-tillstånd för både barn och vuxna. Detta bolag skiljer sig från mängden genom att det inte har några tidigare kunder eller omsättning, vilket öppnar upp för en oändlig potential att forma verksamheten precis som ni önskar.

Ett rent blad – Med sin rena historik erbjuder bolaget en unik startpunkt. Ni får möjligheten att utforma verksamheten efter egna mål och visioner, helt fritt från tidigare verksamhetsbindningar.

Flexibilitet för expansion – För befintliga företag ger detta bolag en enkel möjlighet till expansion. Utan tidigare avtal är integrationen i ert företag smidig, vilket möjliggör snabb tillväxt inom nya områden.

Idealiskt för startups – Ett gyllene tillfälle för er som vill starta upp. Med IVO-tillståndet redan på plats kan ni direkt fokusera på att bygga er verksamhet och erbjuda era tjänster.

Detta bolag står som en sällsynt chans att skapa något nytt och anpassat, oavsett om ni är i början av er entreprenörsresa eller söker att bredda er befintliga verksamhet.

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Personlig Assistans

Status

Till salu

Stad / Område

Flexibelt


När du vill betala lite i taget

Finansiering via vår samarbetspartner - När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta.

Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page