top of page

Målföretaget innehar IVO-tillstånd i Stockholm

Stockholm

Omsättning

18 500 000

Verksamhetsbeskrivning

Intresserad av att förvärva ett familjeägt personlig assistans bolag? Målföretaget innehar IVO-tillstånd i Stockholm, och har 14 pålitliga kunder/brukare.

Med stor erfarenhet och kompetens inom området har bolaget sedan 2014 tillhandahållit personlig assistans för både barn, unga och vuxna.

Verksamheten erbjuder löpande utbildning för assistenterna och ser till att varje anställd har den kunskapsträning och kompetens som krävs för yrket.

Bolaget har haft en löpande stabil omsättning genom åren, dessutom har man under 2022 fått in fler nya kunder. Det har inneburit att bolagets omsättning har ökat med omkring 80%.

Ägaren avser att sälja 100% av aktierna, ägaren uppger att hen även efter överlåtelsen har möjlighet att fortsätta arbeta som anställd i bolaget.

Tveka inte att höra av er till oss vid frågor eller funderingar.

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Personlig Assistans

18 500 000

1 000 000

Status

Till salu

Stad / Område

Stockholm, Sverige

När du vill betala lite i taget - Finansiering via vår samarbetspartner

När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta. Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page