top of page

Såld - Över 10 år i vårdsektorn

Stockholm

Omsättning

-

Verksamhetsbeskrivning

Såld: Oktober 2023

Verksamhetsbeskrivning:
Personlig Assistans - Stockholm

Vi är stolta att meddela att det väletablerade personliga assistansbolaget beläget i Stockholm nu har sålts. Med en tidigare imponerande årlig omsättning på 80 miljoner kronor och en personalstyrka på 300, representerade detta en framstående investeringsmöjlighet.

En framstående aktör inom vårdsektorn i över 10 år:

Från dess grundande för över ett decennium sedan, hade bolaget stadigt vuxit och upprätthållit en konsekvent omsättning. Med en framstående vinstmarginal och en dedikerad personalstyrka, var bolaget känt för sin lönsamhet, pålitlighet och kvalitet.

Kvalitet och trygghet i fokus:

Bolagets kärna var att erbjuda högkvalitativ och trygg assistans för både kunder och anställda. Denna filosofi ledde till enastående kundnöjdhet och skapade långvariga relationer.

Säkerhet och kvalitet som grundpelare:

Bolaget var känt för sin kompromisslösa dedikation till säkerhet och kvalitet, vilket bevisades genom att vara fritt från anmärkningar från såväl IVO som Försäkringskassan.

Tack för ert intresse

Vi tackar alla som visade intresse för denna unika möjlighet.

Kontakt:

För ytterligare frågor eller information om andra möjligheter, vänligen kontakta oss.

Av sekretesskäl har vi valt att inte lämna ut detaljerade uppgifter om försäljningen eller parterna involverade. Om du har ytterligare frågor eller vill veta mer om försäljningen, vänligen kontakta oss direkt.

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Personlig Assistans

-

Positivt

Status

Såld

Stad / Område

Stockholm, Sverige

När du vill betala lite i taget - Finansiering via vår samarbetspartner

När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta. Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page