top of page

Såld - Lyckad transaktion Göteborg

Göteborg

Omsättning

-

Verksamhetsbeskrivning

Med tillstånd från Inspektionen för vård och omsorg bedriver bolaget verksamhet inom personlig assistans. På de få år som bolaget varit verksam har de lyckats omsätta omkring ...

-----

- Skriven augusti 2022, vi lämnar ingen konfidentiell information på vår webbsida.

Nu kan vi stolt presentera att vi genomfört och varit behjälpliga vid ännu en företagstransaktion inom branschen för vård och omsorg, mer specifik personlig assistansbolag.

Beslutet att sälja ett företag kan ha en enorm ekonomisk och känslomässig inverkan på säljaren och därför är det extra viktigt för oss att förse våra kunder med expertis, samtidigt som vi vill ha en nöjd köpare.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig? Som företagsmäklare kan vi hjälpa dig att maximera försäljningsintäkterna inför din försäljning. Kontakta oss för en kostnadsfri bolagsvärdering.

Kontaka Företagsmäklare

Robel Samuels

070-799 29 97

Företagsinformation

Verksamhet

Omsättning

Beräknat resultat

Personlig Assistans

Positivt

Status

Såld

Stad / Område

Göteborg, Sverige

När du vill betala lite i taget - Finansiering via vår samarbetspartner

När du förvärvar företag genom Din Företagsmäklare

Vi hjälper dig att förverkliga dina företagsdrömmar. Genom en väletablerad och erkänd bank, kan vi nu erbjuda finansiering anpassade för just dig. Du erbjuds flera finansieringsalternativ till en bra ränta. Hör av dig till oss så gör vi upp ett avtal som passar er.

bottom of page