top of page
Bilder - Webbsida 220116 (1).jpg

Din Företags Mäklare

Vi förmedlar företag i hela Sverige och vi arbetar platsoberoende. För att ge dig sinnesro och samtidigt kunna säkerställa en säker affär.

OM OSS

Vår expertis

Vi startade bolaget med syfte att erbjuda professionella, pålitliga och snabba lösningar. Våra kunder är bland de mest nöjda i branschen, då vi varit ett utomordentligt alternativ till dyra och krångliga företagsmäklare.

 

För 13 år sedan specialiserade vi oss inom branschen för vård och omsorg. Under tiden har vi också fått förmånen att hjälpa och företräda bolag inom en rad olika andra branscher. Våra mäklare besitter bred kompetens och mångårig erfarenhet inom områden som affärsutveckling, avtalsrätt, förhandling, ekonomi/värdering, företagsförvärv och försäljning, marknadsföring, samt rådgivning.

 

Vår vardag kretsar kring företagsekonomi där vi analyserar både små och storskaliga mönster och trender inom affärsvärlden. Därför är det för oss naturligt att hjälpa både köpare och säljare med expertis inom rådgivning och affärsutveckling i alla skeden.

Bilder - Webbsida 220116 (2).jpg

VARFÖR VÄLJA OSS

Vi vågar bryta konventionella normer

Vi erbjuder professionell hjälp genom hela försäljningsprocessen, inklusive rådgivning för att optimalt förbereda ditt företag för försäljning, en omfattande marknadsanalys samt en sömlös överlåtelse mellan dig och eventuella framtida ägare.

 

Vi har förtroende för våra kunniga mäklare och vågar därför bryta konventionella normer. Vi kräver inte någon form av åtagande från din sida. Vår prissättning är enkel och tydlig, med en fast förutbestämd avgift för varje objekt.

 

Vi har ett omfattande nätverk och är starkt etablerade inom branschen, särskilt inom området vård och omsorg. Med andra ord, vi är väl insatta i hur man skapar de bästa förutsättningarna för en framgångsrik transaktion.

Läs mer om hur vi arbetar lokalt i bl a: Stockholm, Malmö och Göteborg!

Kontakta oss

Genom rätt kompetens hjälper vi er hela vägen!

bottom of page